BOGEN - nu i ny og forbedret udgave

13. november 2019
Der sker forsat en masse spændende ting på VoksenBøgen og én af dem er, at en ny og opdateret udgave af vores opslagsværk - BOGEN, endelig er lanceret.

BOGEN er vores organisatoriske udviklingsredskab, der samler og beskriver VoksenBøgens viden, erfaring, læring, metode og ramme - i ét samlet produkt.

VoksenBøgen har siden udgivelsen af første oplæg af BOGEN, gennemgået en stor og omsiggribende udvikling, der ligesom det miljø og den kultur vi er omgivet af, har forandret sig.

Den nye udgave tilføjer en perlerække af nye sektioner fra det begivenhedsrige år 2019. Vi har blandt andet udvidet med:

Derudover er 2. udgave af BOGEN ajourført med henblik på, at skabe en fortsat øget professionalisme med opdaterede procedure, metoder, pædagogiske redskaber og anden vigtig information.  

BOGEN bliver i denne sammenhæng et vigtigt og nødvendigt redskab. Både som fundament, men også et produkt, der sikrer; At nye medarbejdere hurtigt kan hoppe på i farten, at erfarne medarbejdere kan orientere sig når det går stærkt og at vores symfoni af samarbejdspartnere
og borgere kan få de informationer om vores tilbud, som de har brug for.

BOGEN henvender sig til alle der har interesse i VoksenBøgen, og du kan finde et digitalt eksemplar, på vores forstanders LinkedIN profil, ved at klikke på dette link:

Du er også velkommen til at kontakte VoksenBøgens ledelse for at få et fysisk eksemplar. 

Klik her for at finde ledelsens kontaktoplysninger

God læsning!

Del indhold