Vil du være vores nye kollega?

19. november 2019
VoksenBøgen søger tre pædagoger til at varetage bostøtte opgaver for borgere i eget hjem med tiltrædelse per 1. januar 2020 eller snarest muligt derefter.

Vi søger:

Bostøtteafdelingen yder bostøtte til borgere, som har komplekse problemstillinger, og derfor søger vi pædagoger med relevant socialfaglig uddannelse, som har bred faglig erfaring og interesse for støtte af borgere i deres individuelle forløb.

Gældende for stillingerne er at have fokus på, at ydelsen gives ud fra bestillingen, og at der arbejdes med et rehabiliterende sigte og arbejdes hen imod så stor selvstændiggørelse som muligt.

Skriftlighed og dokumentation er en væsentlig del af opgaven.

Rammer for jobbet:

Du skal være indstillet på at løse forskelligartede opgaver og være indstillet på, at arbejde både dag, aften og weekend og arbejdstiden tilrettelægges efter opgaverne, bestillingerne og borgerens behov. Du vil derfor ikke have en vagtplan som du kender 4 uger frem i tiden, men kan dog selv tilrettelægge dine ugentlige fridage.

Det er en vigtig kompetence at være forudseende og at kunne samarbejde med kolleger for at løse opgaverne med høj faglig kvalitet og professionalisme.

De borgere VoksenBøgen støtter har forskelligartede og oftest komplekse problemstillinger, og kan bestå af udviklingshæmning med psykiatriske overbygninger, sindslidelser, personlighedsforstyrrelse samt borgere med dobbeltdiagnoser og andre komplekse problemstillinger.

I perioder hvor der ikke optræder bostøtte opgaver til alle i afdelingen, vikarierer medarbejderne på de andre afdelinger af VoksenBøgen. 

Kørekort er en forudsætning.

Stillingsopslagene er på 37 timer ugentligt.

Har overstående beskrivelse interesse klik her

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen for alle tre stillinger er den 11. december 2019. Udvælgelse af ansøgninger og indkaldelse til samtale (via mail) sker den 12. december 2019. Samtaler foregår den 16. december 2019.

 

Del indhold