En god nyhed at gå på weekend med

15. januar 2021
I disse dage er smilet ekstra stort hos Rikke Møller, der er tilbudsleder på VoksenBøgen.

VoksenBøgen har haft besøg af Social Tilsyn Nord, som har kvitteret med en tilsynsrapport med ganske få anmærkninger. Konkret betyder det, at VoksenBøgen fortsat kan godkendes som tilbud jævnfør lov om socialtilsyn § 5, stk. 1, herunder vurderes det, at tilbuddet har den fornødne kvalitet vurderet ud fra otte temaer jævnfør lov om socialtilsyn § 6, stk. 2.

”Rapporten bekræfter, at vi har nogle dygtige og kompetente medarbejdere, og at borgerne på VoksenBøgen er i trygge rammer,” siger Rikke Møller og fortsætter:

”Jeg er både stolt og meget tilfreds over resultatet. Vi bliver målt på rigtig mange parametre, så det er superflot, at vi er blevet scoret med så høj en samlet værdi for opfyldelsesgraden."

Vi er altid glade for tilsynene. De giver anledning til gode faglige drøftelser, som øger kvaliteten af vores arbejde – og de hjælper os til at identificere de områder, vi kan forbedre endnu mere fremover til gavn for både borgere og medarbejdere, så vi forsat kan været ét af Danmarks mest specialiserede organisationer inden for speciale – og socialpædagogik” siger hun.

Vil du læse mere om tilsynsrapporten tryk her

Del indhold