VoksenBøgen og den nationale COVID-19-nedlukning

02. januar 2021
De skærpede nationale tiltag forlænges frem til 17. januar 2021.

Dog er elever og ansatte i VoksenBøgens Dagfunktion undtaget af de nye restriktioner, så alle møder ind som normalt mandag den 4. januar. Vi vil som altid være særligt opmærksomme på retningslinjerne udstedt af Sundhedsstyrelsen.

Hvis du får symptomer på COVID-19

Hvis du får symptomer som kunne være COVID-19 relateret, skal du gå i selvisolation og derfor ikke møde op i VoksenBøgens Dagfunktion eller i Botilbuddene, så du undgår at smitte andre. Du skal ligeledes sørge for at blive testet.

Har du symptomer på Covid-19 kan du ringe til Sundhedsstyrelsens Corona hotline på telefonnummer: 0045 70 20 02 33

Du er velkommen til at kontakte os på telefonnummer 2046 4319 for yderligere information.

Godt nytår – Pas på dig selv og hinanden

Del indhold