NADA - en nonverbal metode bygget på recovery

13. marts 2023
Borgere og medarbejdere nyder godt af VoksenBøgens tilbud om NADA.

NADA står for “National Acupuncture Detoxification Association” og er et supplement til behandling. NADA kan bruges som hjælp i abstinensbehandling samt ved psykiske problemer såsom angst, stress, søvnforstyrrelser eller aggressioner. Metoden fungerer ved, at man får fem nåle i hvert øre, og oplevelserne er ikke til at tage fejl af:

“Jeg får NADA en gang ugentlig i Dagbeskæftigelsen, og ellers ved behov. Det giver mig en stor ro i kroppen, og hjælper samtidigt med når jeg har hovedpine ” (Borger tilknyttet VoksenBøgen).

Borger Faar Nada

“NADA gav mig en øjeblikkelig ro, hvor jeg kun fokuserede på mig selv. Tillige faldt jeg hurtigt i søvn, og da jeg vågnede, havde jeg en rar fornemmelse i kroppen” (VoksenBøgens socialrådgiverstuderende) 

Hos VoksenBøgen er vi så heldige, at det i alle afdelinger er muligt at modtage NADA. I Dagbeskæftigelsen er det Tina, der udfører NADA på borgere og sine kolleger. Hun udtaler: “Det er et fantastisk redskab, der kan bruges på mange måder, og vi kan se forskellen det gør på borgerne.”

Hvis du er interesseret i at vide mere om NADA, kan du læse videre på Nada-Danmarks hjemmeside.

Del indhold